Behandlingar

Unika behandlingar grundade i reflexologi och massageterapi, med tydliga, varaktiga resultat.

Mina behandlingar

Kaironreflexologi och massageterapi är mina främsta redskap, men jag använder mig även av koppning och samtal. För att kunna ge en så komplett och tillfredsställande behandling som möjligt använder jag mig av all den kunskap jag lärt mig genom flera olika utbildningar. Mitt hjärta bultar dock för Kairons helkroppsreflexologi. Med hjälp av den går jag igenom hela kroppen, känner in och balanserar upp både fysiska och mentala blockeringar. Genom tryck, massage och strykningar sätts kroppens självläkningssystem igång och vi dyker ner långt under ytan för att komma åt roten till problemet istället för att behandla enbart symtom.

Öron, fötter, ansikte och mycket mer ger ledtrådar som vi med reflexologin som karta kan se vad din kropp behöver. Utifrån helheten dyker vi långt ner under ytan för att reda ut kroppens fysiska och mentala blockeringar. När vi når roten till problemet kan vi lösa upp det.

Min drivkraft är att få se utvecklingen hos mina klienter. Från första gången de ligger på behandlingsbänken, genom hela resan till att lära känna sig själva på nytt.

Kairon Reflexologi

Kairons reflexologi ( = zonterapi) grundar sig på principen att det finns zoner eller reflexpunkter som står i förbindelse med varje anatomisk del i kroppen. Om det finns en obalans eller överbelastning i en kroppsdel visar det sig i reflexzonen som smärta. De områden som smärtar stimuleras, masseras upp med händer eller zonstavar för att öka cirkulationen och aktivera människans fantastiska naturliga självläkningsförmåga.

Reflexologi är en effektiv behandlingsmetod som sätter igång en förändringsprocess, fysisk, mental eller känslomässig. Reflexologi blev också nyckeln för att komma åt det som var svårt att nå genom enbart massageterapi. Kombinationen massageterapi/reflexologi är min nyckel till framgångsrika behandlingar – kombinationen av dessa utbildningar har gett mig en förståelse för hela människan, från kroppen till psyket och själslivet.

Vad du kan få hjälp med

Jag arbetar med de allra flesta typer av besvär: ryggbesvär, mag- och tarmbesvär, huvudvärk, sömnproblem, ångest, depression, utbrändhet, stress, knäbesvär, infertilitet, muskel- och ledproblematik, samt att påskynda läkning efter operation/skada och mycket, mycket mer.

Att vara en reflexolog är ett detektivarbete. Skador och problem kan ligga på olika plan och kroppen hänger ihop i ett komplext system. Kan det vara stress som satt sig i magen? Grundar sig muskelvärken i obearbetade känslor? Då möts vi där och gör vad som behövs för att kroppen och sinnet ska få läka.

Hur går en behandling till?

Varje behandling är unik och anpassas efter dina behov.

Ett vanligt tillvägagångssätt som ofta fungerar är att öppna upp kroppens blockeringar och skapa cirkulation. Därefter går vi in på ett djupare plan och rensa bort gammalt skräp som inte längre tjänar dig; slutligen balanserar vi upp samt ökar medvetenhetsnivån.

Jag hjälper dig nå dina mål genom att rensa bort det som hindrar dig – en föreställning, en krämpa, en rädsla. Under behandlingen kommunicerar vi med din kropp på en nivå innan ord och språk. Detta gör att du kan slappna av på bänken och låta din kropp tala för dig. Oavsett om det är en fysisk värk, ett krånglande organ eller ett obalanserat sinne, så är målet alltid balans på alla plan.